2016-11-27 07:30:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Tele lesz vállalkozó kedvvel

Napi horoszkóp november 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Skorpió jegyében áll. A játékosság, vidámság, és az önfeledtség áll az előtérben. Élvezze a barátai társaságát, és szórakozzon sokat.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Kedvese valami egészen különleges dolgot gondolt ki az Ön számára. Romantikus idő áll Ön előtt. Mély meghittség köti össze önöket. Ha egyedülálló, a legjobb esélyei vannak a szerelemre.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Sok tennivalója akad ma. Tele lesz vállalkozó kedvvel, és tettrekészsége másokat is magával fog ragadni. Egy baráti találkozó nagyon szórakoztató lesz. Sok mesélnivalója van.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Ha Ön egyedülálló, akkor használja ki a lehetőséget, ne bújjon el otthon. Nyugodtan ajándékozza meg magát valamivel, amire vágyik.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Skorpió jegyében áll, Ön pedig szabadon tervezheti ezt a napot. Nagyszerűen érzi magát, lazíthat kedvére, de azért eg ynagy sétát iktasson be a napjába.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Ha valaki meghívja, ne sokáig tétovázzon. Szuper lesz a mai nap. Hagyja magát meglepni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Minden egy pompás napot ígér. Váratlan meghívásokat kap, és ezeknek nagyon fog örülni. A legjobb hangulatban van, és sokat fog ábrándozni a szebb jövőről.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll. A szerelmi energiák jót tesznek Önnek. Új lendületet hoznak a partnerkapcsolatába, ha pedig egyedülálló, mágikus találkozásokban lehet része.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nagyon jól fogja érezni magát, tisztában lesz önmagával. Szüksége van friss levegőre, egy hosszú séta nagyon jót fog tenni Önnek. Este még lesz egy kis tennivalója, ezeket végezze a legnagyobb nyugalomban.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Beszélgetései mélyebbek és bensőségesebbek lesznek, és a végére sok dolgot megtud valakiről, akire már régóta kiváncsi.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Skorpió jegyében áll, ez nagyon edvez önnek. Igazán boldog lehet, és sok terve van erre a napra.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Ha kapcsolatban él, akkor szép meglepetésben lehet része. Kényeztesse magát, menjen szaunázni, vagy uszodába.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: